Restaurant: L'Estany - Casa de Fusta

Catalunya




 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Restaurants

Ordenar per: Nom descendent | Municipi descendent |

Visualitzar per :

Registres per pàgina : 10 | 25 | 50 |
Total Restaurants 3 a Amposta

Autor: Restaurant l'Estany
Veure galeria de fotos (5)

Restaurant L'Estany - Casa de Fusta


Adreça: Partida de l'Encanyissada

Municipi: Amposta

Codi Postal: 43870

Telèfon: 977261026

Mòbil: 659194034

E-mail: info@restaurantestany.com

Web: www.restaurantestany.com

Especialitat: Cassola d'àrròs amb brou d'ànec, Ortigues de xapadillo d'anguila.



Valora l'establiment
 

Propostes

Lo Mas de la Cuixota  Escapada d'un dia

La Encanyissada és la llacuna més pròxima a la localitat de Sant Carles de la Ràpita i és la més gran de totes les del Delta de l'Ebre. També està dividida en dos cubetas i es comunica amb la badia dels Alfacs de manera natural per un canal situat en la part occidental de la llacuna.

Categoria:  Turística  |  Familiar  |  Gastronòmica  |  Natura

Veure més informació
DESCRIPCIÓ

A PARTIR DE L'1 DE JUNY I FINS AL 30, TENIM EL MENU DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L'ARRÒS

JORNADAS GASTRONÓMICAS DEL ARROZ JUNY’18

ENTRANTS A COMPARTIR:
DAUS DE TONYINA MARINATS EN SOJA I OLI D’OLIVA AMB RÚCULA I ARRÒS AL CURRY
CROQUETES DE BALDANA D’ARRÒS AMB TOMÀQUET CONCASSÉ FREGIT

1er PLAT:
GRATINAT DE CREMA D’ESPINARS AMB PARMESÀ, NOUS, BACON I ARRÒS BOMBA

2on PLAT (a triar):
ARRÒS CALDÓS DELS PESCADORS
o
ENVOLTINI DE VEDELLA A LA MOSTANESA I ARRÒS AMB COC DE PATÉ


POSTRES
CREMA D’ARRÒS AMB LLET

CELLER: Vi D.O. TERRA ALTA
AIGÜES MINERALS
CAFÈ

PREU: 30,00€. IVA INCLÒS

*mínim 2 persones
*taula complerta


Aquí podràs tastar...

Aquest peix ha estat una captura habitual al Delta de l'Ebre i és un dels ingredients bàsics de la seva singular gastronomia. Amb ella s'elaborava una conserva molt tradicional, el xapadillo, que els restauradors de la zona han tornat a recuperar.
La pesca comercial de la galera, Squilla mantis, es desenvolupa en el Mediterrani a les proximitats de la desembocadura dels rius més importants. En podem trobar per tota la costa catalana tot i que destaquen per la seva qualitat els exemplars de la zona del Delta de l’Ebre.
Molt apreciat a les Terres de l'Ebre, aquest llagostí és ingredient habitual a les receptes de cuina de la zona.
Aquest mol·lusc és un dels productes més apreciats del Delta, i es beneficia de la depuració i riquesa biològica de les seves aigües. En els inicis de la seva comercialització, als anys 1940, es recollien de les roques, però actualment es crien en vivers artificials a les costes del Delta.
Els ostrons són una espècie cultivada a partir dels anys 1970 a les Terres de l'Ebre, de forma complementària a la dels musclos en el moment que s'acabava la seva temporada.
COM ARRIBAR

Cercar
Paraula clau: Secció Apartat:
Comarca:
Població


Subscriu-te al nostre newsletter

Promociona
el teu negoci
Truca'ns al 938 401 603 i destaca el teu negoci al portal, apropa't als usuaris de TERRA CATALANA des de 15 €/mes