Escapada d'un dia · Propostes Arenys de Munt

Catalunya
 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda

Aventura al Maresme Escapada d'un dia

Al matí aventura, amb circuits per a totes les edats. Dinem a un restaurant d'Arenys de Munt i a la tarda fem una passejada pels punts més emblemàtics del municipi.
Activitat:  Esportiva  |  Cultural
Comarca:  Maresme
Població:  Arenys de Munt

Matí:  Aventura a JalpiAventura

Al Parc trobaràs 6 circuits amb dificultat progressiva amb 90 activitats: dos de verd, dos de blaus, un de vermell i un de negre, segons la dificultat.
Des dels tres anys i per a totes les edats, amb la família, grups, empreses o col·legis.
Cabana de rebuda, servei de bar i lavabos, parc infantil i aparcaments.

Podeu trobar més informació a: www.jalpiaventura.com Aventura a JalpiAventura
Horari:
Caps de setmana i festius de 10 a 14,30 hores i de 16 a 19 hores.
Entre setmana per grups amb reserva.

Tel.:
637854404
Després de la passejada pel parc, a dinar...
L'ERA
Restaurant L'ERA

Adreça: Torrent d'en Puig, 11
Municipi: Arenys de Munt
Codi Postal: 08358
Tel.: 937950114
Web: www.lerarestaurant.com

Tots els nens de 3 a 12 anys que facin els circuits de Jalpi Aventura i vinguin a dinar amb la seva família, tindran el menú infantil gratuït (entrant, plat principal, beguda i postre). * 1 adult per nen

Tarda:  Ruta pel centre d'Arenys de Munt

Longitud: 950 m
Temps aprox.: 40 min
Dificultat: Molt baixa
Ruta pel centre d'Arenys de Munt
1  Església de Sant Martí
Edifici d’estil gòtic tardà amb elements renaixentistes construit al segle XVI. A l’entrada trobem un dels seus trets característics, ferradures incrustades, comú a les esglésies dedicades a Sant Martí. A dins hi ha una col•lecció d’exvots dedicats a la Verge del Remei i el retaule de Pere Serafí.
2  Monument a la Puntaire
Mostra de la tradició puntaire arenyenca, de grans dimensions, anomenada l’Àngel de la Puntaire. Va ser creada per l’artista japonés Etsuro Sotoo, que ha participat en l’obra escultórica de la Sagrada Família. A la figura veiem com la punta de la puntaire brolla del coixí cap a terra, establint les seves arrels al poble.
3  Escoles postmodernistes
L’arquitecte del Palau Nacional de Montjuïc, Enric Catà i Catà, va construir aquestes escoles d’estil postmodernista durant la República, entre 1933 i 1934 amb l’objectiu de millorar el sistema educatiu.
4  Puntaires Verge del Remei
Associació de puntaires fundada al 2000. És una de les dues associacions de puntaires d’Arenys de Munt, especialitzada en la blonda, el ret fi i l’ensenyament, amb l’objectiu de mantener viva la tradició.
5  Can Borrell
Masia del segle XVI que actualment es utilitzada per l’ajuntament com espai per a diferents entitats del municipi, entre les que hi ha l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt.