Escapada d'un dia · Propostes Argentona

Catalunya
 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda

Laser Combat al Maresme Escapada d'un dia

Al matí innovador joc d'estrategia de combat amb les noves armes laser del mercat a Dosrius, al migdia dinem a Argentona i a la tarda una passejada pel patrimoni de la vila.
Activitat:  Esportiva  |  Cultural  |  Turística  |  Patrimoni
Comarca:  Maresme
Població:  Dosrius  |  Argentona

Matí:  Laser Combat a Dosrius

Forest Laser Combat és un joc d'equip on es recreen situacions de combat dins d'un bosc frondós. És un joc d'estratègia, habilitat i companyarisme. Les habilitats del conjunt de l'equip us portaran a la victòria. En un camp de batalla i mitjançant armes equipades amb infraroig increïblement reals i la teva estratègia personal o col·lectiva, aconseguiràs els objectius d'una manera molt divertida i emocionant. No es necessiten màscares ni equipament especial, ja que no es llença cap tipus de projectil.

El làser combat és una activitat de grup que integra diversió, amistat, seguretat i treball en equip. En aquests jocs d'estratègia no importa l'edat, ni la forma física. Hi poden jugar tant adults, com nens a partir de 8 anys.

Comiats de solter/a, celebracions d'aniversaris, grups d'amics, esdeveniments d'empresa.....

Podeu trobar més informació a: www.forestlasercombat.com Laser Combat a Dosrius
Adreça:
Canyamars

Horari:
Del 19 de desembre al 3 de febrer està tancat. Per la resta de mesos consulteu a la web els horaris

Després de la diversió, a dinar…
CAN BALADIA
Restaurant CAN BALADIA

Adreça: Passeig Baró de Viver, 56
Municipi: Argentona
Codi Postal: 08310
Tel.: 937974008
Web: www.baladia.cat

Tarda:  Coneix Argentona

Temps aprox.: 1h 30 min
Dificultat: Baixa
Coneix Argentona
1  Tramvia
Durant gairebé 40 anys aquest tramvia unía Argentona amb Mataró.
2  La Sala
Edifici d’estil neoclàssic construït al 1948 i reformat recentment. Era una cinema i teatre, actualment és un espai escènic.
3  Antic Ajuntament
Construït com a celler i graner del Capítol de la Seu de Barcelona al 1963. Va ser seu de l’ajuntament des del segle XIX fins l’any 1991.
4  Font de Sant Domènec
La font actual és de l'any 1883 reformada al 1958 però el seu orígen és al segle XV. És un element molt emblemàtic d’Argentona, antigament s’hi feia l’aplec de Sant Domènec que actualment s’ha convertit en l'acte de la benedicció de les aigües celebrat el 4 d’agost, durant la Festa Major.
5  Cap de Creus i la Paret de les Mentides
Dita així per què antigament la gent s’hi trobava per xerrar, exagerant la realitat.
6  Casa Puig i Cadafalch
Edifici modernista construït entre els anys 1897 i 1905 per l’arquitecte Josep Puig I Cadafalch, va ser utilitzada com a casa d’estiueig per la seva família. A l’interior podem observar els seus trets característics els espais cantoners, la diferència dels nivells entre sales i les perspectives.
7  Església de Sant Julià
Edifici d’estil gòtic tardà construït durant el segle XVI, amb la capella modernista del Sacrament de l’any 1897 obra de Josep Puig i Cadafalch. A l’interior trobem els tapissos de Josep Grau Garriga i el mosaic de la Mare de Déu de Montserrat.
8  Museu del Càntir
Edifici construït l’any 1991, conserva elements originals com el portal rodó. Hi ha 3.000 exemplars de totes les procedències i tipologies, des de l’Edat de Bronze a Picasso.
9  Casa Gòtica
Edifici d’estil gòtic tardà de finals del segle XVI. És la seu de l’Arxiu Històric Municipal i hi ha les oficines del Museu del Càntir. Al seu interior trobem una important col•lecció de pintures del fons de l’antiga entitat local l’Aixernador.
10  Can Calopa
Casa pairal construïda l’any 1661, part del seu interior està decorat per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.
11  Carrers Lladó I San Ferran
Carrers del nucli històric.
12  Passeig Baró de Viver
Urbanitzat a finals del segle XIX amb residències d’estiu de la burgesia barcelonina, modernistes, historicistes i neoclàssiques.
13  Casa Mora
Edifici decorat amb elements d’inspiració àrab, combinats amb motius noucentistes.
14  Can Fontdevila
Residència d’estiu amb decoració modernista a la façana construïda al 1900.
15  Can Pagès
Construïda al 1903 d’inspiració modernista, va ser propietat de la família de l’escriptor Josep M. Espinàs.
16  Can Baladia
Casal modernista on destaquen els esgrafiats, el maó vist i el tractament de les obertures. Actualment és un restaurant.
17  Font del Mig
Actualment s'utilitza com a zona de pic-nic familiar i de festes infantils, antigament de la font sortia aigües medicinals que la feien ser un espai força concorregut.
18  Font Picant
Espai on antigament s'hi trobava gent de tota la comarca per passejar i gaudir de l'indret i la seva aigua picant amb els típics anissos.
19  Eixample argentoní