Catalunya, un país per descobrir

Col·laboradors

Tàrrega On Line

E-mail:  info@tarregaonline.com
Web:  www.tarregaonline.com

Tarrega On Line és un Market Place que neix amb la finalitat de promocionar la marca Tàrrega a Internet, a manera d'aparador obert al món. Es tracta de que tothom que ho vulgui, tingui presència a la xarxa gratuïtament
veure fotos
Llorenç Melgosa
Tel. 630032002 | 
E-mail:  contact@llorencmelgosa.com
Web:  http://www.llorencmelgosa.com/

Soc professional de la fotogràfia, especialitzat sobretot en publicitat i edició.
La meva afició fotogràfica a banda de la professió, la meva passió, és el paisatge i crec que puc col·laborar ilustrant sobretot les comarques leidatanes.
veure fotos
Josep Forns

E-mail:  josep_forns@yahoo.es


Soc aficionat a la fotografia. Espero poder ajudar amb les meves fotos.
veure fotos
Gerard Caballé

E-mail:  creedence1084@hotmail.com


Sóc un fotògraf nascut a Calella. He estudiat imatge al IES La Mercè. La meva especialitat es fotografiar fauna salvatge i paisatges d'arreu. M'encanta la fotografia perquè convida a la reflexió.
veure fotos
Àngela Llop Farré

E-mail:  angiellop@gmail.com


Soc aficionada a la fotografia i el meu treball es centra principalment en l'ambit del Penedès i la Segarra. Els temes: castells, masies, vinyes, pedra seca etc.
veure fotos

Vols ser col·laborador de TERRA CATALANA?
Envia'ns un email a info@terracatalana.cat indicant les dades que vols que publiquem com a col·laborador i l'email que faràs servir per a pujar fotografies. Pots publicar el teu nom, telèfon, fax, email, web, una fotografia i una petita descripció.

Una vegada siguis col·laborador els usuaris podran veure la teva informació en veure les teves fotografies i podran consultar la fitxa publicada en aquesta pàgina.
A canvi com a col·laborador et compromets a anar afegint fotografies al portal de forma periòdica.