Total
Restaurants
5
a
Cervelló
Restaurant Bon Racó
Adreça: C/ Joaquim Mensa, 14-16
Municipi: Cervelló
Codi Postal: 08758
Telèfon: 936840253
Valoració del públic |
|
Aquí podràs tastar...
L'anxova, Engraulis encrasicolus, és un peix que se sala a diverses localitats del golf de Roses, tot i que la població on més se n'ha mantingut la tradició és a l'Escala. Els grecs van introduir la tècnica de la conservació de la salaó i posteriorment els romans van continuar amb aquest art de...
El conreu de l’arròs a Pals data del segle XV. Segurament, el cultiu d'arròs en aquesta zona fou introduït pels àrabs des de València. A finals del segle XVIII, els terratinents van voler-ne limitar el conreu per eliminar les malalties que en aquella època comportava. No va ser fins al 1900 que es...
Aquests bunyols se solen menjar per Quaresma, i molt especialment el Divendres Sant, i es feien tradicionalment a les cases de pagès de la comarca. Es guarden bé durant molts dies i agafen una consistència més densa i per alguns més saborosa.
El fajol és la planta Fagopyrum esculentum, tot i que agropecuàriament i gastronòmicament se li dóna un tractament de cereal. A les cases de pagès de la Garrotxa i del Pla de l'Estany se n'acostumava a fer farina i estava molt lligat a les èpoques de carestia i a l'hivern.
Les condicions climàtiques i orogràfiques del Maresme repercuteixen favorablement en la qualitat de les maduixes que s'hi produeixen. A partir de la dècada de 1960 es va produir una gran explosió de la producció de maduixes a la comarca, però a partir de 1980 comença a davallar davant la competència...
Propi de:
Maresme
L'oli de l'Empordà és un oli de qualitat basat en varietats autòctones de la zona, com l'argudell, la corivell o la verdal, i les arbequines. La seva distinció com a Denominació d'Origen Protegida (DOP) es troba actualment en fase de reconeixement comunitari.
A començaments del segle XX es coneixien dues varietats de la raça empordanesa de pollastre, la blanca i la rossa , i després de passar un període en el qual la seva supervivència estava amenaçada, es va recuperar a partir dels anys 1980.
Propi de:
Alt Empordà
Beneficiada per les peculiaritats orogràfiques i d'insolació de l'horta de Lleida, la producció d'aquesta fruita dolça en aquestes comarques s'orienta cada cop més cap al cultiu de qualitat, la qual cosa aporta prestigi a les seves pomes.
El recuit és un formatge fresc senzill i gustós, que troba la base de la seva qualitat en la llet que s'usa per elaborar-lo. Avui en dia l'elaboració de recuit a la manera tradicional s'ha recuperat des de fa menys de dues dècades per part d'alguns elaboradors que l'elaboren amb llet d'ovella.
Propi de:
Alt Empordà
Varietat de pa tradicional de les Terres de l'Ebre, de consum quotidià, que era el primer que es fornejava en ser adequat per les temperatures altes.
Aquest peix ha format part tradicionalment de l'alimentació als Pirineus, on s'aprofitava la seva abundància als torrents que alimentaven el Segre o els Noguera. Avui en dia la major part d'aquests salmònids prové de piscifactories a causa de la regressió de l'espècie amb la desaparició de part del...
Propi de:
Pallars Sobirà
Valoració
|
El recomano!
Hi tornaré!
Valoració
|
El recomano!
Hi tornaré!
Mad
14-gen-2015
D´aquells llocs que trobes per casualitat i que et deixen sorpres per que no t´ho esperes. Senzill i acollidor, molt bon menjar i un bon preu. Era dissabte i tenien un menu amb tres primer de degustació i un segon a escollir per 15€. Dels llocs on surts amb la sensació d´haber dinat a gust. Tornarem.
El què més m'ha agradat... una troballa inesperada
Llàstima que... Res digne de mencio
COM ARRIBAR