Escapada d'un dia · Propostes Conca de Barberà

Catalunya
 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda

Aventura a la Conca de Barbera Escapada d'un dia

Un matí d'aventura amb activitats de tots tipus per a totes les edats a Drac Actiu, i acabem el dia amb una visita guiada a les coves de l'Espluga de Francolí.
Activitat:  Esportiva  |  Familiar
Comarca:  Conca de Barberà
Població:  Espluga de Francolí, L'

Matí:  Matí d’esports i aventura a Drac Actiu

Activitats guiades i dissenyades per fer amb grups, per gaudir del domini d’activitats diferents i del descobriment de diferents entorns naturals.

Paintball
El paintball és un esport en el que els participants fan servir pistoles d’aire comprimit per a dispara unes petites boles de pintura.

Quad / 4x4
Descobreix, amb l’ajut dels nostres guies, l’encant i l’autenticitat d’uns paratges plens d’història, de vida i de natura per la Conca de Barberà i les muntanyes de Prades.

Espeleologia - ruta aventura
Activitat d’iniciació a l’espeleologia, amb la realització d’un itinerari per la cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí.

Senderisme
Les Muntanyes de Prades estan plenes d’indrets màgics i amb encant que només són accessibles a peu. El senderisme ens permet conèixer-los seguint les rutes més singulars.

Via ferrata
La via ferrada de la Feixa del Colom es troba al terme municipal de Montblanc (Conca de Barberà). Es tracta d'una via molt ben equipada i ideal per a la iniciació en aquest tipus d’activitats. Té uns 400 m de recorregut i un desnivell de 30 m.

Podeu trobar més informació a: www.dracactiu.com Matí d’esports i aventura a Drac Actiu
Adreça:
Partida del Gorg - s/n
43440 Espluga de Francolí
Tarragona

Tel.:
629213263

Tarda:  Visita les COVES DE L'ESPLUGA

Museu de prehistòria i geologia instal•lat a l'interior de les Coves. Recorregut d'uns 500 m. Visites guiades cada 30-45 minuts.

La cova travessa bona part del nucli urbà de l'Espluga. Hi ha uns primers 400 m. de recorregut sec, a partir dels quals apareix un riu subterrani que, provinent d'amples galeries, s'endinsa per un conjunt de diàclasis o esquerdes fins a sortir a l'exterior per la Font Major. Després de 465 m. de riu subterrani es troba el primer sifó, a la Sala del Pou de la Biela, galeria d'uns 8 m. d'alçada. A partir del sifó, les exploracions fetes fins l'any 1990 han donat a la cova una llargada de 3.590 m. de galaries. En conseqüència, per la seva longitud, esdevé una de les coves més llargues del món formades en conglomerats.
Preus a la web.

Font: http://www.esplugaturisme.cat/155827

Podeu trobar més informació a: Coves de l'Espluga
Adreça:
Av. Catalunya s/n

Horari:
De dimarts a diumenge de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 18.00. Juliol i agost de dilluns a diumenge de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 19.00

Tel.:
977871220