Restaurant: Ca la Lluïsa del Peretó

Catalunya




 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Restaurants

Ordenar per: Nom descendent | Municipi descendent |

Visualitzar per :

Registres per pàgina : 10 | 25 | 50 |
Total Restaurants 3 a Fígols i Alinyà

Autor: RESTAURANT CA LA LLUÍSA DEL PERETÓ
Veure galeria de fotos (9)

Restaurant Ca la Lluïsa del Peretó


Adreça: Casa Peretó

Municipi: Fígols i Alinyà

Codi Postal: 25794

Telèfon: 973370181

Mòbil: 626817231

E-mail: marcosnovatorres@gmail.com

Població: Alinyà

Especialitat: Truita de riu en escabetx i pollastre de casa cuinat.



Valora l'establiment
 
DESCRIPCIÓ

Bienvenguts a La Lluïsa del Peretó

Situat al mig de la Vall d'Alinyà. La residència casa de pagés la Lluïsa del Peretó ofereix als seus clients d'un espai on poder gaudir en pau i harmonia de la Vall.

En el restaurant podràs degustar deliciosos plats de la cuina tradicional prepirinenca.

Cuina amb receptes ancestrals recuperades de les antigues cuines de la vall modernitzades i adaptades als gustos actuals. Podreu degustar tot tipus de plats de cuina Pirinenca al llarg de les quatre estacions de l'any.

Hivern: Caça major: senglar, llebre, isard, etc. També el famós trinxat, l'escudella i peus de porc.

Primavera: bolets (carreroles, moixerons)

Tardor: rovellons.

Estiu: Truites escabetxades del riu Segre, Pebrots del "piquillo", pollastre de pagès...


El Nostre Menú

Els Primers

Canalons Casolans
Pesols amb sepia i pernil
Macarrons a l'estil de la Lluïsa
Amanida de trumfo amb bolets i salsa de ceps
Amanida Verda
Amanida Catalana
Amanida de formatge a l'estil del cuiner
Torrada Gratinada
Escalibada amb torrades i anxoves
Sopa del dia
Escudella
Esparrecs blancs amb pernil
Pebrots farcits de brandada de bacallà
Trinxat de montanya
Meló amb pernil
Truita escabetxada
Amanida de llenties amb boques de mar
Empedrat


Els Segons
Pollastre amb prunes
Ternasco al forn
Cap i Peus
Rodó de Vedella amb bolets
Corder a la Brasa
Guatlles a la Brasa
Botifarra amb patates fregides o mongetes
Botifarra negra amb patates fregides o mongetes
Porc Senglar estofat
Llom a la brasa
Peus de porc a la brasa
Filet de Bou
Bistec de Vedella criada a casa
Entrecot de Vedella del Graell
Cua de rap a l'ametlla
Sepia a la brasa
Popets amb patates fregides
Pollastre
Conill amb all i Oli

COM ARRIBAR

Cercar
Paraula clau: Secció Apartat:
Comarca:
Població


Subscriu-te al nostre newsletter

Promociona
el teu negoci
Truca'ns al 938 401 603 i destaca el teu negoci al portal, apropa't als usuaris de TERRA CATALANA des de 15 €/mes