Total
Restaurants
5
a
Lleida
Restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra
Adreça: C/ Bobalà, 8
Municipi: Lleida
Codi Postal: 25004
Telèfon: 973221159
E-mail: info@ferreruela.com
Web: www.ferreruela.com
Característiques: Horari MIGDIES: De dilluns a dissabte i festius. NITS: Dijous, divendres, dissabte i vigília de festius. (Tanquem diumenges) *L’horari de cuina és de 13 a 15.30 h i de 21 a 23 h.
Tipus de cuina: Cuina de la Terra
Especialitat: les carns i peixos a la brasa així com, elaboracions amb producte de temporada.
tancat: Diumenges
Valora l'establiment
Aquí podràs tastar...
Ben adaptades a les característiques de l'horta lleidatana, a la població d'Alguaire, les Figues de Coll de Dama, una de les varietats d'aquesta fruita més valorades, han passat de ser un cultiu complementari al conreu principal.
La producció comercial d'aquesta mantega, feta amb llet de vaques de raça frisona, es va iniciar el 1915 quan es va formar la Cooperativa del Cadí. El temps de maduració de la nata, juntament amb l'alimentació de les vaques i el clima de la regió, donen a aquesta mantega el seu olor i sabor...
El conreu de peres a Lleida data del segle XIII i les varietats llimonera, blanquilla i conference d'aquesta zona estan amparades sota una Denominació d'Origen Protegida. Les característiques pròpies de sòl i pluviometria de l'horta lleidatana, a més del curós procés de conreu i selecció de la DOP...
Beneficiada per les peculiaritats orogràfiques i d'insolació de l'horta de Lleida, la producció d'aquesta fruita dolça en aquestes comarques s'orienta cada cop més cap al cultiu de qualitat, la qual cosa aporta prestigi a les seves pomes.
La tradició torronaire d'Agramunt apareix documentada per primera vegada l'any 1741, i les fires i mercats van estendre'n la seva fama com a torró tradicional per tot el territori. Tot i que durant algunes dècades del segle passat la producció va ser força dificultosa per la mancança d'ingredients,...
Propi de:
Agramunt
La vila d'Agramunt té una llarga tradició d'elaboració de xocolata que arrenca a finals del segle XVIII i és una de les especialitats més reconegudes de la vila. Tot i que s'han mecanitzat algunes parts del procés, es mantenen els mètodes artesanes d'elaboració.
COM ARRIBAR