Restaurant: Mas Renart

Catalunya




 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Restaurants

Ordenar per: Nom descendent | Municipi descendent |

Visualitzar per :

Registres per pàgina : 10 | 25 | 50 |
Total Restaurants 2 a Mollet de Peralada

Autor: MAS RENART
RESTAURANT D’AUTOR
Veure galeria de fotos (9)

Restaurant Mas Renart


Adreça: Ctra. D' Espolla, 11

Municipi: Mollet de Peralada

Codi Postal: 17752

Telèfon: 972563272

Mòbil: 608111404

E-mail: hotelmasrenart@gmail.com

Web: www.masrenart.com

Característiques: HORARIS OBERT: Dijous-Divendres-Dissabte-Diumenge-Dilluns Esmorzar, Dinar i Sopar 9:00 a 14:30 / 19:30 a 22:00

tancat: Dimarts i dimecres



1010 2
Valoració del públic
Valora l'establiment
 
DESCRIPCIÓ

MAS RENART ES UN EXCLUSIU HOTEL*** I RESTAURANT D’AUTOR

Voleu que us desvelem el secret de la bona Cuina del Mas Renart?

Aqui teniu els ingredients per un bon àpat:
La perfecte barreja entre el TRACTE deliciós, buscant la màxima felicitat de tots els que ens envolten i el ‘BON’ producte… però hi falta afagir l’ingredient més important: … la passió per el que fem!

Si encara hi afegim el entorn màgic de vinyes i oliveres, i el caràcter especial de la Masia, amb les seves voltes catalanes que daten del 1686, segur que entendreu que el Mas Renart val la pena per fer-hi una visita.

Com a base tenim la bona cuina catalana tradicional. Ens encanta recuperar els platillos que fan xup-xup de les mestresses de casa. Per descomptat cuinem amb tots els productes de màxima proximitat, avui en dia l’Alt Empordà pot presumir de molt bons vins i olis d’oliva. No us perdeu les nits sota les estrelles a la nostre terrassa en el olivar, o les nits de música hivern i estiu.
Us esperem.


Passió pel vi… Orgullosos del 3r Premi millor Carta de Vins de Catalunya 2007 i 2008…
i aquesta passió la volem compartir.
Apostem 100% per el DO Empordà… Mas Renart us porta els cellers a la taula… Transformats en plats divíns…
El nostre Menú DO EMPORDÀ… ÚNIC i DIVÍ!
Consulta el nostre Agenda per descobrir quin celler enfoquem aquest mes.


UN BRINDIS PER VOSALTRES

Cada dilluns, Dijous i Divendres nit, oferim per grups de 10 o més que reserven una taula en el Restaurant o un espai en el Chillout (LLoc de Copes) una botella SUPPLEMENTARIA de CAVA.
Truca al (0034) 608 111 404 per més informació.


Link youtube: https://youtu.be/EHVScIOScqg


Aquí podràs tastar...

L'anxova, Engraulis encrasicolus, és un peix que se sala a diverses localitats del golf de Roses, tot i que la població on més se n'ha mantingut la tradició és a l'Escala. Els grecs van introduir la tècnica de la conservació de la salaó i posteriorment els romans van continuar amb aquest art de...
Aquests bunyols se solen menjar per Quaresma, i molt especialment el Divendres Sant, i es feien tradicionalment a les cases de pagès de la comarca. Es guarden bé durant molts dies i agafen una consistència més densa i per alguns més saborosa.
L'oli de l'Empordà és un oli de qualitat basat en varietats autòctones de la zona, com l'argudell, la corivell o la verdal, i les arbequines. La seva distinció com a Denominació d'Origen Protegida (DOP) es troba actualment en fase de reconeixement comunitari.
El conreu de pomes a les comarques gironines s'origina al segle XIV per a l'autoconsum i és a partir dels inicis del segle XX quan s'estén la seva producció orientada a la comercialització. Les pomes emparades sota aquesta IGP han estat conreades d'acord amb les normes de producció integrada per a...
El conreu de pomes a les comarques gironines s'origina al segle XIV per a l'autoconsum i és a partir dels inicis del segle XX quan s'estén la seva producció orientada a la comercialització. Les pomes emparades sota aquesta IGP han estat conreades d'acord amb les normes de producció integrada per a...
El recuit és un formatge fresc senzill i gustós, que troba la base de la seva qualitat en la llet que s'usa per elaborar-lo. Avui en dia l'elaboració de recuit a la manera tradicional s'ha recuperat des de fa menys de dues dècades per part d'alguns elaboradors que l'elaboren amb llet d'ovella.
Varietat de pa tradicional de les Terres de l'Ebre, de consum quotidià, que era el primer que es fornejava en ser adequat per les temperatures altes.
VALORACIONS DELS USUARIS - Total 2 -
Valoració
El recomano!
Hi tornaré!

Joan

27-feb-2017

Molt Bona cuina combinació de Tradició i Modernisme..Molt bon tracte...


El què més m'ha agradat... La cualitat, bon rotllo, els detalls, la cuina
Llàstima que... Res...
Valoració

Joan

27-feb-2017


El què més m'ha agradat... La qualitat, el servei , la amistat , els detalls
COM ARRIBAR

Cercar
Paraula clau: Secció Apartat:
Comarca:
Població


Subscriu-te al nostre newsletter

Promociona
el teu negoci
Truca'ns al 938 401 603 i destaca el teu negoci al portal, apropa't als usuaris de TERRA CATALANA des de 15 €/mes