Restaurant Feliuet
Adreça: Ctra. Baixa, 26 C-14 km. 54
Municipi: Passanant i Belltall
Telèfon: 977892753
Mòbil: 619199735
E-mail: info@calfeliuet.com
Web: www.calfeliuet.com
Població: Belltall-Passanant
Característiques: 02/09/2015 - david - destacat
Valora l'establiment
Cal Feliuet, Fonda (ara Hostal Restaurant). Familiar, regentada per la mateixa família des de 1889, és a dir, més de 120 anys al servei dels nostres clients.
Ens trobem a peu de carretera, concretament a la C-14, al seu pas pel bonic poble de Belltall, eix que uneix, la platja amb el Pirineu. A 16 km de Montblanc i 18 km de Tàrrega: en una hora ens plantem a la platja i en una hora i mitja, al Pirineu, concretament a Andorra.
Lloc idíl·lic per passar un cap de setmana o bé si vols uns quants dies, ja que disposem d’habitacions dobles o triples (amb la neteja inclosa en el preu) i/o apartaments on pots cuinar tu mateix i no haver de dependre de l’Hostal.
Pots fer rutes amb BTT i a peu; pots visitar llocs com Poblet, Vallbona de les Monges o Santes Creus, els tres monestirs cistercencs de la Ruta del Cister (GR 175); pots visitar l’Espluga de Francolí, on trobaràs la Cova de la Font Major, o bé el Museu de la Vida Rural; també Montblanc, amb la seva Muralla; o els pobles del voltant, tots amb cases de pedra i vistes precioses.
Disposem de 4 apartaments amb vistes espectaculars, tranquil·litat, amb totes les comoditats, es lloguen per dies, setmanes, mesos .... a demanda del client.
Tenim dos apartaments amb capacitat per a 2 – 3 persones
Tenim dos apartaments amb capacitat per a 3 – 4 persones
La nostra cuina és tradicional, amb plats cuinats com s’ha fet tota la vida, és a dir, a l’estil de la padrina. Hi ha molta varietat per escollir, des de carns a la brasa fins a estofats, plats freds i calents, com canelons casolans o verduretes de temporada a la brasa collides del propi hort; calçotades durant els mesos d’hivern; plats tradicionals de la cuina catalana, com la tupina amb fesols o els peus de porc, cargols a la llauna o carns al forn; i per acabar, unes bones postres casolanes, com la crema, els flams o unes orelletes típiques de la zona, amb un raig de mistela.
En els nostres menjadors hi caben un centenar de persones, però també disposem d’un menjador privat per a àpats familiars o bé d’empresa.
A l’estiu estem fresquets, sobre tot a les tardes i a la nit, mes o menys cap a les 6 de la tarda bufa la MARINADA i es necessita un jersei per abrigar-nos.
El Restaurant te 110 anys d’història, des que era una fonda on s’aturaven els carros que anàven de pas entre Montblanc i Tàrrega, fins ara.
En els nostres camps tant sols es pot veure plantacions de cereals: Ordi, Blat …, però cada època de l’any te el seu encant, amb la diversitat de colors que això comporta, en època de sembra és marrò, quan comença a creixer és verd i cap a l’estiu quan s’atança la collita és daurat. També hi ha moltes classes d’arbres, n’hi ha que són centenaris.
A més és molt important la collita d’ALLS, que també podeu comprar a casa nostra, són molt bons ja que estan fets a secà. Tenen molta fama els alls de Belltall
Disposem de 4 apartaments amb vistes espectaculars, tranquil·litat, amb totes les comoditats, es lloguen per dies, setmanes, mesos .... a demanda del client.