Total
Restaurants
12
a
St. Quirze del Vallès
Restaurant Lossum
Adreça: C/ Barcelona, 94
Municipi: St. Quirze del Vallès
Codi Postal: 08192
Telèfon: 937211276
E-mail: lossum@lossum.com
Web: www.lossum.com
Característiques: Reservas amb 24h d’antelació el 365 dies de l’any
Tipus de cuina: cuina gurmet de primera qualitat.
Valora l'establiment
Aquí podràs tastar...
Aquest peix ha estat una captura habitual al Delta de l'Ebre i és un dels ingredients bàsics de la seva singular gastronomia. Amb ella s'elaborava una conserva molt tradicional, el xapadillo, que els restauradors de la zona han tornat a recuperar.
També anomenades flaones de Sant Pau, són unes pastes farcides dolces i consistents que es preparaven des de l'Edat Mitjana en algunes viles empordaneses els dies de festa grossa.
Identificada com a raça a principis del segle passat, la varietat Vilafranquina negra va estar amenaçada d'extinció fins que es va encetar la seva recuperació a partir de 1980.
La gamba de Palamós és la més popular de les pescades a Catalunya i deu el seu renom a la qualitat que adquireixen les poblacions d'aquesta espècie a les aigües litorals de l'Empordà.
Molt apreciat a les Terres de l'Ebre, aquest llagostí és ingredient habitual a les receptes de cuina de la zona.
Originàriament era un producte conreat a les cases de pagès com a recurs de subsistència, que solia acabar en alguna escudella. Avui en dia, és un producte de prestigi, apreciat pel seu sabor delicat.
El pa de Sant Julià és el primer pa a Catalunya que ha obtingut la certificació de Producció Integrada, garantia de seguretat i qualitat des del camp fins a la taula, amb la confiança de conèixer l’origen del blat i el procés complet d’elaboració. Rep aquest nom en honor de l'ermita de Sant Julià...
El conreu de pomes a les comarques gironines s'origina al segle XIV per a l'autoconsum i és a partir dels inicis del segle XX quan s'estén la seva producció orientada a la comercialització. Les pomes emparades sota aquesta IGP han estat conreades d'acord amb les normes de producció integrada per a...
L'anomenat préssec d'Ordal es cultiva al municipi de Subirats i és una fruita d'excel·lents qualitats aromàtiques i gustatives.
COM ARRIBAR