Restaurant: Fonda Neus Hotel

Catalunya




 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Restaurants

Ordenar per: Nom descendent | Municipi descendent |

Visualitzar per :

Registres per pàgina : 10 | 25 | 50 |
Total Restaurants 4 a St. Sadurní d'Anoia

Autor: Fonda Neus

Restaurant Fonda Neus Hotel


Adreça: C/ Marc Mir, 14-16

Municipi: St. Sadurní d'Anoia

Codi Postal: 08770

Telèfon: 938910365

E-mail: fondaneus@fondaneus.com

Web: www.fondaneus.com

Especialitat: Canalons de Nadal, Gall del Penedès rostit al cava, Ànec rostit al cava amb prunes i pinyons.



Valora l'establiment
 
DESCRIPCIÓ

Casa situada a l’antiga carretera de Gelida des de 1929, on quelcom parava a fer el canvi de cavalls. Els menjadors han tingut una evolució en el present, ja que al menjador petit era on sempre es servien àpats i el menjador gran actual era antigament la granja dels cavalls.

Actualment Casa Fonda Neus inclou una amplia carta de plats a més del menú diari a partir de 10€ per dinars i sopars.

Tradició Familiar
Els fogons comencen a fer bullir l’olla al 1929 amb la besàvia Neus i la seva filla l’àvia Teresa, mare de l’actual propietari en Pere Carbó i Amat casat amb Montserrat Carbó i Vilanova, la qual innova la cuina de la fonda introduint el cava. Eren temps d’hospedatge de carreters, quadres pels cavalls, i a taula Canelons Neus, Vedella amb bolets i porró; fent la típica parada i fonda. Fins a dia d’avui amb quatre sales de menús diaris i carta, serveis privats per empresa i grups, plats de menú per emportar, i continuant amb el servei de pensió amb deu habitacions.

Modernitat
Actualment, l’equip de cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. La benvinguda al saló Verema per presentacions d’empresa o aperitius per uns 120 pax., i el saló per convits Dégorge per més de 250 comensals; servits pels nostres professionals de sala. El nostre nou hotel de deu habitacions amb connexió wifi, disposa de dos salons privats: Saló Montserrat per més de 30 comensals, i el salonet Bon-Matí pel servei de bufet d’esmorzars i com a reservat de grups petits.


Aquí podràs tastar...

L'ànec mut pertany a una raça criada a les zones rurals al voltant de Vilafranca des del segle XVI. La criança d'aquesta raça d'ànec ha revifat, juntament amb els galls de raça Penedès, des dels 1990 i actualment, és una de les més apreciades perquè la seva carn és menys greixosa que la d'altres...
Identificada com a raça a principis del segle passat, la varietat Vilafranquina negra va estar amenaçada d'extinció fins que es va encetar la seva recuperació a partir de 1980.
COM ARRIBAR

Cercar
Paraula clau: Secció Apartat:
Comarca:
Població


Subscriu-te al nostre newsletter

Promociona
el teu negoci
Truca'ns al 938 401 603 i destaca el teu negoci al portal, apropa't als usuaris de TERRA CATALANA des de 15 €/mes