Restaurant Fonda Neus Hotel
Adreça: C/ Marc Mir, 14-16
Municipi: St. Sadurní d'Anoia
Codi Postal: 08770
Telèfon: 938910365
E-mail: fondaneus@fondaneus.com
Web: www.fondaneus.com
Especialitat: Canalons de Nadal, Gall del Penedès rostit al cava, Ànec rostit al cava amb prunes i pinyons.
Valora l'establiment
Casa situada a l’antiga carretera de Gelida des de 1929, on quelcom parava a fer el canvi de cavalls. Els menjadors han tingut una evolució en el present, ja que al menjador petit era on sempre es servien àpats i el menjador gran actual era antigament la granja dels cavalls.
Actualment Casa Fonda Neus inclou una amplia carta de plats a més del menú diari a partir de 10€ per dinars i sopars.
Tradició Familiar
Els fogons comencen a fer bullir l’olla al 1929 amb la besàvia Neus i la seva filla l’àvia Teresa, mare de l’actual propietari en Pere Carbó i Amat casat amb Montserrat Carbó i Vilanova, la qual innova la cuina de la fonda introduint el cava. Eren temps d’hospedatge de carreters, quadres pels cavalls, i a taula Canelons Neus, Vedella amb bolets i porró; fent la típica parada i fonda. Fins a dia d’avui amb quatre sales de menús diaris i carta, serveis privats per empresa i grups, plats de menú per emportar, i continuant amb el servei de pensió amb deu habitacions.
Modernitat
Actualment, l’equip de cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. La benvinguda al saló Verema per presentacions d’empresa o aperitius per uns 120 pax., i el saló per convits Dégorge per més de 250 comensals; servits pels nostres professionals de sala. El nostre nou hotel de deu habitacions amb connexió wifi, disposa de dos salons privats: Saló Montserrat per més de 30 comensals, i el salonet Bon-Matí pel servei de bufet d’esmorzars i com a reservat de grups petits.