Restaurant: Joventut

Catalunya




 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Restaurants

Ordenar per: Nom descendent | Municipi descendent |

Visualitzar per :

Registres per pàgina : 10 | 25 | 50 |
Total Restaurants 36 a Tàrrega

Restaurant Joventut


Adreça: Avinguda de Tarragona, 3

Municipi: Tàrrega

Codi Postal: 25300

Telèfon: 973313134

Web: www.juven.es

Especialitat: Sanwitxos, Bocadillos, Plats Combinats, Amanides, Pasta i menus infantils. També tapes de temporada

tancat: Dimecres



Valora l'establiment
 

Aquí podràs tastar...

És una varietat de meló adaptada als conreus d'horta de secà de les comarques de la Plana de Lleida i el seu cultiu, tot i haver patit una recessió als anys 1990, s'ha dinamitzat a través d'algunes iniciatives locals.
El menjar blanc és un producte molt antic que ja es troba recollit en el Llibre de Sent Soví, datat al segle XIV. Present a les comarques tarragonines, el menjar blanc ha esdevingut a Reus un producte típic d’hivern.
Si bé en un inici només es feien per Setmana Santa com un recurs substitutiu de la carn, els panadons es poden menjar actualment a qualsevol època de l'any en moltes poblacions de Lleida.
Propi de: Garrigues  |  Noguera  |  Pla d'Urgell  |  Segarra  |  Segrià  |  Urgell
El conreu de peres a Lleida data del segle XIII i les varietats llimonera, blanquilla i conference d'aquesta zona estan amparades sota una Denominació d'Origen Protegida. Les característiques pròpies de sòl i pluviometria de l'horta lleidatana, a més del curós procés de conreu i selecció de la DOP...
Beneficiada per les peculiaritats orogràfiques i d'insolació de l'horta de Lleida, la producció d'aquesta fruita dolça en aquestes comarques s'orienta cada cop més cap al cultiu de qualitat, la qual cosa aporta prestigi a les seves pomes.
La tradició torronaire d'Agramunt apareix documentada per primera vegada l'any 1741, i les fires i mercats van estendre'n la seva fama com a torró tradicional per tot el territori. Tot i que durant algunes dècades del segle passat la producció va ser força dificultosa per la mancança d'ingredients,...
La vila d'Agramunt té una llarga tradició d'elaboració de xocolata que arrenca a finals del segle XVIII i és una de les especialitats més reconegudes de la vila. Tot i que s'han mecanitzat algunes parts del procés, es mantenen els mètodes artesanes d'elaboració.
COM ARRIBAR

Cercar
Paraula clau: Secció Apartat:
Comarca:
Població


Subscriu-te al nostre newsletter

Promociona
el teu negoci
Truca'ns al 938 401 603 i destaca el teu negoci al portal, apropa't als usuaris de TERRA CATALANA des de 15 €/mes