Pedret i Marzą, escuts i banderes de les poblacions catalanes

Catalunya
 
Dades Generals Ajuntament Organismes Eleccions Escuts i Banderes allotjaments gastronomia Biblioteques Oficines de Turisme Fotografies Propostes Agenda
Escuts i Banderes
Total 1 a Pedret i Marzą veure llistat comarca
 
Pedret i Marzą

Escut Pedret i Marzą

Data d'aprovació: 19-05-1987
Escut caironat: de gules, un castell obert d'argent acompanyat de 3 cņdols d'argent malordenats al cap, de 2 rodes d'or, una a cada costat, i de 2 claus passades en sautor a la punta, la d'or en banda i per damunt de la d'argent en barra. Per timbre una corona mural de poble..
 
Pedret i Marzą

Bandera Pedret i Marzą


 
 
Utilitzem galetes prņpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadķstica. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Polķtica de Galetes
acceptar
Polķtica de galetes

Quč són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anņnimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferčncies de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pągina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anņnima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pągina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per quč utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessąries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anąlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pągina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaēos de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves prņpies polķtiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tčcniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessąries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes caracterķstiques de les opcions generals de la pągina web.

Galetes analķtiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder cončixer les preferčncies dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitją de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferčncies de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari estą navegant per la pągina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferčncies escollides sense haver de repetir certs parąmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permķs per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tčcniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferčncies, algunes caracterķstiques de les pągines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i aixķ, decideix modificar la configuració del seu accēes a la pągina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els parąmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES