Total
Restaurants
6
a
Vall d'en Bas, La
Restaurant Morera
Adreça: Crta. Santa Coloma, 10
Municipi: Vall d'en Bas, La
Telèfon: 972694802
Web: www.can-morera.com
Valora l'establiment
Aquí podràs tastar...
És la més apreciada i popular de les varietats tradicionals d'escarola que es conreen als horts catalans. De mida petita i de baixa productivitat, les seves millors produccions s’obtenen en hiverns freds i secs.
Les mongetes de Santa Pau, conreades en els sòls volcànics propers a aquesta localitat, són de l'espècie Phaesolus vulgaris, en concret de la varietat de tavella grisa. Conreades durant molt anys només per l'autoconsum, avui en dia són molt apreciades per la finor del seu sabor i pel poc temps de...
Originàriament era un producte conreat a les cases de pagès com a recurs de subsistència, que solia acabar en alguna escudella. Avui en dia, és un producte de prestigi, apreciat pel seu sabor delicat.
El conreu de pomes a les comarques gironines s'origina al segle XIV per a l'autoconsum i és a partir dels inicis del segle XX quan s'estén la seva producció orientada a la comercialització. Les pomes emparades sota aquesta IGP han estat conreades d'acord amb les normes de producció integrada per a...
El conreu de pomes a les comarques gironines s'origina al segle XIV per a l'autoconsum i és a partir dels inicis del segle XX quan s'estén la seva producció orientada a la comercialització. Les pomes emparades sota aquesta IGP han estat conreades d'acord amb les normes de producció integrada per a...
El salsafí és una arrel similar al nap, però de gust més fi, típica de les hortes gironines que ha viscut esforços de revitalització en els darrers anys.
El Tortell d’Olot, d’anís o matafaluga, és un dolç típic que encara podem trobar en algunes fleques olotines.
COM ARRIBAR